Free Trial

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Live chatti suurille yrityksille

Impress your customers and increase their satisfaction.

 • ✓ No setup fee   
 • ✓ Customer service 24/7    
 • ✓ No credit card required    
 • ✓ Cancel any time
Used by
logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc
Header Animation
Helpdesk software

Yksi yrittäjien eniten keskustelluista asioista on se, miltä kasvu- ja laajentumisstrategian tulisi näyttää. Ulkopuolelta saattaa tuntua siltä, ​​että kasvustrategia tekee yrityksestä menestyvän, mutta jos tarkastelet syvemmälle, se on hyvä laajentumisstrategia, joka vaikuttaa eniten tehokkuuteen ja kannattavuuteen. Asiakaspalvelun tehokkuus ja kyky kommunikoida ovat keskeinen osa laajennusstrategiaa.

Asiakasviestinnällä on monia muotoja, koska se koostuu sekä ulkoisista että sisäisistä tekijöistä. Molemmat näistä viestintätyypeistä edellyttävät käyttöjärjestelmää, joka välittää tietoa.

Optimaalisin ja kustannustehokkain ratkaisu, joka tarjoaa myös korkeimman sijoitetun pääoman tuottoprosentin, on vain chatti-ohjelmisto.

Kuinka se on?

Jatka lukemista ja selvitä.

Mikä on live-chat-ohjelmisto?

Live-chatin historia alkoi vuosikymmeniä sitten, mutta asiakaskeskusteluja pidettiin silloin vain tukityökaluna. Viime vuosina keskustelun mahdollisuudet markkinointiin, myyntiin ja muuntamiseen ovat kuitenkin osoittautuneet, ja nyt chat-työkalut ovat tunnustettu ja arvokas voimavara yritysten keskuudessa. Nykyään asiakaskeskustelua ei pidetä vain vaatimuksena, vaan asiakkaat odottavat myös yritysten tarjoavan chat-palvelua osana asiakastukeaan.

Joten,mikä on live-chat-ohjelmisto ja miltä se näyttää?

https://www.youtube.com/watch?v=GO4rPDffDew&t=4s

Live-chatti on pieni interaktiivinen kuvake, se näyttää yleensä chat-painikkeen muodossa ja upotettu sivulle. Yleensä oikeassa alakulmassa. Keskustelun tarkoituksena on tarjota verkkosivustojen kävijöille vastauksia kysymyksiinsä reali-aika.

Live chatti suurille yrityksille
Esimerkiksi,miltä chat-painike voi näyttää yritykselle

Kaikki chat-toiminnot voidaan soveltaa.Tietysti tämä sisältää myös chat-painikkeen. Graafisen profiilin ja tuotemerkin ylläpitäminen on erittäin tärkeä osa yrityksesi mainetta ja mainetta verkossa.

Voit valita valmiiksi tehdyn painikkeen mallin chatti-painikkeen galleriasta

Chatti-painikkeen galleria
Esimerkki chatti-painikkeen galleriasta

sen sijainti ja animaatio,

https://www.youtube.com/watch?v=kY1iAEJjf68

tai voit luoda ihan uuden chatti-painikkeen laskemalla oman koodisi

Vaiheet luoda pikaviestipainike LiveAgentiin
Esimerkki chatti-painikkeen luomisesta

Live-chatin avulla voit aloittaa keskustelun asiakkaan kanssa chat-ikkunassa, jatkaa videokeskustelua, jos haluat, tai liittää ja lähettää tiedostoja. Kaikki yhdessä ja samassa käyttöliittymässä.

Mikä tekee LiveAgentin chat-ohjelmistosta henkilökohtaisen kokemuksen, on se,että se on oikea ihminen mikä hoitaa sen sijaan eikä chatbotti. Yksinkertaisesti antamalla nimensä työntekijälle voi vakuuttaa asiakkaille, että toisella puolella on oikea henkilö.

Live chatti suurille yrityksille
Esimerkki siitä, miten timillä on live-chat-keskustelu

Tutkimukset osoittavat, että chatpottien suosin kasvusta on huolimatta 54% verkkokuluttajista.Pelkästään Yhdysvaltojen verkkokuluttajista arvioi, että vuorovaikutus chatrobottien kanssa vaikuttaa kielteisesti heidän elämänlaatuunsa.

Mitä hyötyä yhtymällä on live-chatin puhelin- tai sähköpostitukeen?

Uuden teknologian kehittämisen ja innonvoinnin avulla asiakaspalvelua painostetaan mukautumaan. Live-chatti on suosituin viestintäkanava Millennium-sukupolvelle, mutta se ei tarkoita, sitä että ei ole laajempaa osuma-alaa tai voisi tyydyttää muita väestötietoja.

Esimerkiksi mobiili käyttäjät eivät todennäköisesti muutu asiakkaiksi, jos heidän on selattava sivu sivulta, kun he tarvitsevat apua tai tarvitsevat sähköpostia.

Jos asiakas ei täytä palvelunsa parempia vaatimuksia, seurauksena on korkea poistumisprosentti ja negatiiviset kommentit. Puhelinta ja sähköpostia ei tietenkään korvata kovin pian, mutta live-chatin lisääminen sivustollesi voi antaa yrityksellesi vielä enemmän positiivisia vaikutuksia.

Tavallisilla viestintäkanavilla, kuten puhelimella ja sähköpostilla, on tiettyjä rajoituksia. Live-chatin toiminnot vievät viestinnän passiivisesta (reaktiivisesta) proaktiiviseksi ja tarjoavat asiakkaille helpompaa palvelua.

Yhteenveto eduista konsernille ja suuryrityksille

 • Lyhyempi odotusaika
 • Pienin asiakkaan ponnistus
 • Vähentynyt saapuvien viestien määrä
 • Lisääntynyt sitoutuminen
https://www.youtube.com/watch?v=c5FMaNBxmAk

Toisin kuin puhelin tai sähköposti, chat-agentit voivat käsitellä useita chatteja kerralla. Jotta asiakaspalvelu ei ylikuormittuisi ja palvelu pysyisi tehokkaana, järjestelmänvalvojat voivat asetuksissa määrittää asetusten mukaan aktiivisten keskustelujen määrän ja jonon ensimmäisraja,kuinka moni saa odottaa.

Sen sijaan, että jaetaan asiat satunnaisesti, mikä yleensä pätee puhelin- tai sähköpostitukeen, chat-jakelu hoitaa automaattisen chat-tehtävän oikealle osastolle, tiimille tai tietylle työntekijälle.

Reittivaihtoehdot taataan esimerkiksi, jos paino on rajoitettu arvoon.

 • Määritä satunnaisesti
 • Soitanto kaikille
 • Maksimaalinen käyttöaste

Mitä muita live-chatin ominaisuuksia yritysyritykset voivat käyttää asiakastukistrategiassaan?

When you serve the customer better, they always return on your investment.

Kara Parlin – Writer, editor, and content strategist

Hybridikotelojärjestelmän ansiosta jokainen chatti tai viesti muunnetaan tapaukseksi ja tallennetaan yleiseen jaettuun postilaatikkoon. Sisäänrakennetun CRM-järjestelmän kautta agentit voivat tarkastella tapaushistoriaa ja välttää tuhlaamasta aikaa muistiinpanojen tai sähköpostien kautta. Kaikki tarvittavat tiedot on järjestetty, näkyviä ja saatavilla aina.

Ennakoiva chat-kutsu on yksi tärkeimmistä ja monipuolisimmista ominaisuuksista. Se on ponnahdusikkuna, joka ilmestyy ennalta määrätyn ajan kuluttua ja toimii räätälöitynä kutsuna keskustelun aloittamiseen. Voit myös kysyä kävijöiltä reaaliajassa, haluavatko he apua, valitsemalla aktiivisten verkkosivustojen vierailijoiden URL-osoitteiden yhteenvedon. Agentit voivat luoda yksittäisiä tai useita kutsuja tai poistaa ne kokonaan käytöstä, jos kaikki agentit ovat kiireisiä muissa keskusteluissa.

Live chatti suurille yrityksille
Esimerkki yrityksen ennakoivasta chatti-kutsusta

Jos haluat tarjota vieläkin henkilökohtaisemman kosketuksen asiakaspalveluun, käytä video- ja chatti-keskusteluja samanaikaisesti. Määritä se samalla tavalla kuin chatti-painike sijoittamalla live-chatti videopainike verkkosivustosi tietyille sivuille.

Reaaliaikainen selainpohjainen videopuhelu.
Esimerkki videopuhelusta

Kasvustrategia ei tuota tuloksia ilman toimivaa luetteloa näkymistä ja asiakkaista. Toteuttamalla yhteydenottolomakkeen voit kerätä ja hankkia yhteystietoja mahdollisista asiakkaista, kuten nimen, sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron. Löydät useita malleja galleriasta.

Live chatti suurille yrityksille
Esimerkkejä yrityksen yhteydenottolomakkeista

Agentit voivat mukauttaa työnkulunsa lisäämällä tunnisteita manuaalisesti tiettyihin sanoihin tai lauseihiin tai antamalla järjestelmän tehdä se automaattisesti jokaisen vastaanotetun viestin kanssa.

Tunnisteet-ominaisuus-LiveAgentti
Esimerkki tunnisteista

Sallii asiakkaiden palautteen ja palautteen sekä agentin tehokkuuden, yleisen tyytyväisyyden chatti-istuntoon,

Live chatti suurille yrityksille
Esimerkki yritysasiamiehen sijoitusikkunasta

tai mahdollisuus jakaa chatti-keskustelun transkriptio.

Live chatti suurille yrityksille
Esimerkki yrityksen chatti-kyselystä

Mitkä ovat ohjeet agenteille, kun he käyttävät live-chattia?

Chatti-istuntoja johtavilla agenteilla on oltava tiettyjä ominaisuuksia ja taitoja, ja heidän on noudatettava chatti-etiketin ohjeita ja sääntöjä.

https://www.youtube.com/watch?v=IoGqtVXPOn0&t=2s

Tämä voidaan saavuttaa koulutuksella, mutta agentit itse voivat käyttää tiettyjä live-chatti ominaisuuksia erinomaisen asiakaspalvelun tarjoamiseksi.

Valmistautuakseen keskusteluun agentit voivat selvittää verkkosivuston kävijöiden tiedot, kuten IP-osoitteen, maan tai sijainnin, mitä sivuja he selaavat tai kuinka paljon aikaa he viettävät siellä. Edelleen ennakoivampaa lähestymistapaa varten agenttisi voivat yhdistää nämä ominaisuudet ennakoivaan keskustelukutsuun ja valmistella chatti-mallit etukäteen.

Sivuston kävijöiden seurantaominaisuus Help Desk -ohjelmistossa - LiveAgentti

Seurannan tuloksen perusteella live-chatin avulla voit lähettää henkilökohtaisia ​​tervehdyksiä tai tervetuloviestejä asiakkaan haluamalla kielellä mukautettavat widgetit.

Keskustelun aikana agentti voi tarkkailla, mitä asiakas kirjoittaa, ja valmistella vastauksen ennen kuin hän voi edes osua lähettämään. Tämä ominaisuus on valinnainen, mutta se on pakollinen kaikille agenteille, jotka haluavat olla askeleen edellä asiakkaita.

Reaaliaikainen chatti
Esimerkki reaaliaikaisesta kirjoitusnäkymästä

Säilötyt vastaukset nopeuttavat vasteaikaa käyttämällä tallennettuja ja ennalta määriteltyjä lyhyitä tekstivastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Ne voidaan räätälöidä ja käyttää eri osastoilla, jotta vastaukset pysyvät yhtenäisinä koko yrityksessä.

Säilötyt viestit
Esimerkki säilytetyistä vastauksista

Vaikka chatti on ensisijaisesti ulkoisiin tarkoituksiin, agentit voivat hyötyä myös sisäisen chatin käytöstä. Sisäinen keskustelu parantaa tiimityötä ja sitoutumista osastoilla.

Sisäinen chatti
Esimerkki sisäisestä chatista

Saadaksesi käsityksen asiakaspalvelun suorituskyvystä, live-chat tukee asiakaspalveluraportit.

Raporttien perusteella joukkueita tai yksittäisiä edustajia voidaan  palkita tai heidän r taitotaso voidaan asettaa osana asiakaspalvelu pelaminen.

Kuinka integroida live-chatti ohjelmisto verkkosivustoosi?

Monet yritykset ovat haluttomia toteuttamaan live-chattia uskomuksensa vuoksi, että integrointi on jotenkin vaikeaa. Päinvastoin on totuus. Live-chatin integroimiseksi verkkosivustollesi ei tarvitse olla koodauskokemusta tai olla taitava ohjelmoija.

Live-chattin-painikkeen integrointi verkkosivustoosi on nopeaa ja suoraviivaista. Kun rekisteröidyt ja vastaanotat kirjautumisen LiveAgentti-tilillesi, sinun tarvitsee vain kopioida ja liittää lyhyt HTML koodi.

Siinä kaikki – sinun ei tarvitse ladata muita ohjelmistoja. Jos kuitenkin haluat integroida kolmannen osapuolen ohjelmistoja, sovelluksia tai WordPress laajenukset asiakaspalvelukokemuksen parantamiseksi, sitä tuetaan täysin Native- tai Zapier-integraatioiden avulla.

Kuinka turvallinen live-chatti on?

Yrityksesi ja asiakkaiden tietosuoja ja kyberturvallisuus on ensisijainen tavoite kaikille yrityksille, jotka haluavat nähdä uskottavina, luotettavina ja houkuttelevina uskollisia asiakaskuntia. LiveAgentin yhdistetyt turvaominaisuudet tarjoavat turvallisuuden kaikille asiakkaillesi.

Tässä on joitain LiveAgentin tarjoamia turvaominaisuudesta:

Osaavat resurssit

Jos haluat oppia lisää live-chatti-ohjelmistosta, siiry akatemian sivu saadaksesi lisätietoja, tutustu asiakastukiportaali,

Give it a go

Live-chatti osana kokonaiskanava-neuvontapalvelujärjestelmää

Live-chatti ei ole ainoa tarvittava työkalu visioosi todella asiakaslähtöisestä ja kannattavasta yritys. Asiakkaiden houkutteleminen ja sitoutuminen monikanavaisella on avain etujen, tulojen ja etujen saamiseen kilpailijoihisi nähden.

Live-chatti on vain yksi osa monimutkaisita neuvontapalvelujärjestelmä, joka sisältää tipunmyyniin, puhelinpalvelu, sosiaalisen median hallinan.


median hallinnan ja paljon muuta.

Täydellinen asiakaspalveluratkaisu ja sen ominaisuudet  antavat asiakastukellesi paremman tuottavuuden ja merkittäviä tuloksia.

https://www.youtube.com/watch?v=3zYfDwqNj0U
Choose from our pricing plans
and start living your
entrepreneurial dream today.

FAQ

What is live chat software?

Live chat software is one of the best ROI communication solutions for enterprises. It is a web-based tool for instant messaging between the business and the customers

What are the benefits of using live chat for Enterprise businesses over the phone or email support?

In comparison with a phone or email support, live chat delivers - reduced average waiting time, lowest-customer effort, decreased volume of incoming messages, and increased engagement

What other features of live chat can Enterprise businesses utilize in their customer support strategy?

Any sized enterprise will find live chat features to be user-friendly and efficient for marketing, sales, conversion, and retention strategies. The core features are:<br /> Universal inbox<br /> Proactive chat invitation<br /> Video chat<br /> Contact form<br /> Tags<br /> The post-chat survey

What are the guidelines for agents operating live chat?

Agents must follow the rules of chat etiquette in order to deliver a positive experience. For that reason, they can utilize features such as Monitoring online visitors, Multi-language chat, Real-time typing-view, Canned responses, or Internal chat. The managers can observe the performance report of each agent and implement gamification for rewarding agents for their performance

How to integrate live chat software into your website?

After receiving login details for your LiveAgent account, you can integrate the live chat button on your website by copying and pasting a short HTML code. No additional software is required, but additional integrations are supported.

How secure is live chat?

LiveAgent provides combined security features for the safety and security of all its clients and subscribers:<br /> BAN IPs<br /> 2-step verification<br /> HTTPS Encryption<br /> Multiple Data Centers<br /> GDPR<br /> API security

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×

Schedule a one-on-one call and discover how LiveAgent can benefit your business.

We’re available on multiple dates

Schedule a demo