Free Trial

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Luo puhelinkeskus viidessä minuutissa.

Nauti kristallinkirkkaista äänistä ja laitteistottomasta tuesta.

 • ✓ Ei aloitusmaksua    
 • ✓ Asiakaspalvelu 24/7    
 • ✓ Luottokorttia ei vaadita    
 • ✓ Peruuta koska tahansa
Käytössä
logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc
Call center in help desk software - LiveAgent
Call Center Software

Täydellinen puhelinkeskusohjelmistosi odottaa

Ota yhteyttä asiakkaisiisi vaivattomasti kaikissa kanavissa. LiveAgent, monikanavainen pilvipohjainen puhelinkeskusohjelmisto on kaikki mitä tarvitset, jotta voit tarjota luotettavaa ja henkilökohtaista palvelua asiakkaillesi.

VoIP (voice over internet protocol) -puhelinkeskuksen puhelinjärjestelmämme on varustettu edistyksellisillä ominaisuuksilla, kuten IVR:llä, takaisinsoittopyynnöillä, ACD:llä, älykkäällä puheluiden reitityksellä, puhelunsiirroilla, rajoittamattomalla puhelujen tallentamisella ja HD-videopuheluilla – ja tämä on vasta alkua.

Mikä on puhelinkeskusohjelmisto?

Puhelinkeskusohjelmisto on järjestelmä, jonka avulla yrityksesi voi käsitellä sekä saapuvia että lähteviä puheluita onnistuneesti. Termiä puhelinkeskusohjelmisto käytetään usein vaihdellen yhteyskeskusohjelmiston kanssa.

Pääasiallinen ero on siinä, että yhteyskeskusohjelmiston avulla yritys voi yhdistää useita kanavia yhteen käyttöliittymään. Näin asiakkaasi voivat ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse, foorumeissa, sosiaalisessa mediassa, live-chatissa jne.

Puhelinkeskusohjelmiston käytön hyötyjä ovat muun muassa laadunvarmistus, puheluiden keskeyttämisasteen pienentäminen, agenttien tehokkuuden parantaminen, parempi asiakaskokemus sekä myynnin lisääminen.

Miten voit hyötyä LiveAgentin vankasta puhelinkeskusohjelmistosta?

Henkilökohtaiset asiakaskokemukset

Puhelinkeskusohjelmistoratkaisun avulla agenttisi voivat käsitellä kaikki asiakastukipuhelut tehokkaasti. Keskeisiä ominaisuuksia, jotka luovat erinomaisia asiakaskokemuksia, ovat automaattinen puhelujen jakelu, IVR ja sisäiset puhelut.

Jokaisen yrityksen tulisi pyrkiä parantamaan asiakaskokemusta (CX), sillä positiiviset kokemukset ovat mieleenpainuvia ja johtavat usein pitkään asiakasuskollisuuteen ja myynnin kasvuun kaikenkokoisissa yrityksissä.

Parempi tuottavuus

Puhelinkeskuksissa on kaksi pääasiallista ominaisuutta, joiden avulla voit parantaa agenttiesi tuottavuutta. Toinen niistä on IVR ja toinen on taitopohjainen reititys, jonka avulla yrityksesi voi yhdistää asiakkaan välittömästi oikealle agentille tai osastolle.

IVR-ratkaisu luo paremman asiakaspalvelun, sillä asiakkaitasi siirretään harvemmin epäonnistuneesti. Tämän seurauksena asiakaspalvelijat voivat ratkaista enemmän kyselyitä tehokkaasti ja tuloksellisesti.

Asiakaspalvelutiimien laadun paraneminen

Yksi vakio-ominaisuus, jota käytetään melko vähän, mutta joka on todella hyödyllinen, on rajaton puheluiden tallennusominaisuus. Monet yritykset olettavat, että sitä käytetään vain oikeustoimien ehkäisemiseen. Se on kuitenkin myös loistava tapa löytää parannettavia asioita.

Asiakastukipuheluiden reaaliaikaisen analysoinnin avulla voit tunnistaa agenttisi suorituksen vahvuudet ja heikkoudet, mikä voi auttaa sinua luomaan lopullisen suunnitelman jatkuvaa parantamista varten. Lisäksi se voi olla eräänlainen koulutusmuoto uusille asiakaspalvelun agenteille, sillä se on hyvä tapa oppia yrityksen prosesseja esimerkkien avulla.

Kaiken kaikkiaan kaikki nämä toimet voivat parantaa huomattavasti asiakastyytyväisyyttä, koska yrityksesi pystyy tarjoamaan parempaa tukea.

Puhelinkeskus rajattomalla historialla

LiveAgent-puhelinkeskusohjelmisto on integroitu suoraan kaikkiin viestintäkanaviin, joita käytät kommunikoidaksesi asiakkaidesi ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa

Pilvipohjainen puhelinkeskus-ohjelmisto

Vertaansa vailla
säästöt

LiveAgentin verkkopohjainen puhelinkeskus on kustannustehokas ratkaisu paikallisiin ja kansainvälisiin saapuviin sekä lähteviin puheluihin. Tarjolla ei ole piilotettuja käyttömaksuja tai lisämaksuja. Lisäämme jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja parannamme ohjelmistoamme, joten virtuaalinen puhelinkeskuksesi on aina varustettu uusimmalla tekniikalla — ilmaiseksi.

Luotettava, asiantunteva puhelinkeskus

LiveAgent-puhelinkeskusohjelmisto on luotettava ja skaalautuva, mikä tekee siitä täydellisen puhelinkeskusratkaisun pienille ja suurille yrityksille. Tarjoamme 24/7-tukea useissa viestintäkanavissa, 365 päivää vuodessa ja monilla kielillä

Yksinkertainen ja tehokas puhelinkeskus

Virtuaalisen puhelinkeskuksen perustaminen ja ammattimaisen puhetuen tarjoaminen on mahdollista muutamassa minuutissa. Valitse VoIP-palveluntarjoajasi yhteistyökumppaniemme luettelosta, määritä rajoittamaton määrä agenttien laitteita ja aloita puheluihin vastaaminen suoraan selaimestasi.

Aloita puhelinkeskusohjelmistomme käyttö jo tänään

Puhelinkeskuksen asetusten ei tarvitse olla painajaismaisia. LiveAgentilla pääset alkuun muutamalla klikkauksella.

reporting dashboard in liveagent

Täydellinen yleiskuva yhteyskeskuksesi ratkaisusta

Varmista, että puhelinkeskustasi käytetään oikein ja että asiakkaasi saavat parasta mahdollista palvelua seuraamalla puhelutilastoja, käyttöä, agenttien saatavuutta ja agenttien luokituksia yhdistyneen raportointihallintatyökaulun avulla LiveAgentin kehittyneissä analytiikkaominaisuuksissa.

Tunnista suorituskyvyn puutteet tarkastelemalla kaikkia puhelinkeskuksen mittareita ja paranna palvelun suorituskykyäsi löytämiesi käyttökelpoisten oivallusten avulla.

Käytä meidän asiakkuudenhallintaamme (CRM) tai integroi omasi

LiveAgent tarjoaa sisäänrakennetun CRM:n, mutta integroituu myös saumattomasti muiden merkittävien CRM-palveluntarjoajien (asiakassuhteiden hallinta) kanssa. Tallenna, muokkaa ja tarkastele asiakastietojasi reaaliaikaisesti, jotta voit varmistaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. 

LiveAgent integroituu useiden asiakassuhteiden hallintaohjelmistojen kanssa, kuten SharpSpring, SalesFlare, PipeDrive, Vectera ja Highrise. Etkö näe haluamaasi CRM-ohjelmistoa luettelossa? Ota meihin yhteyttä, niin lisäämme sen mielellämme.

Contact Fields
Call routing feature in LiveAgent's call center software

Tehokas automaatio työnkulun hallintaan

LiveAgentin monikanavainen puhelinkeskusohjelmisto on täynnä tehokkaita automaatio-ominaisuuksia, jotka voivat lisätä agenttiesi tuottavuutta. Automatisoi tehtävien jako (mukaan lukien puhelut ACD:n avulla), arkiset ja toistuvat tehtävät ja anna yhteyskeskusagenteillesi joustavuutta keskittyä tärkeämpiin tehtäviin, jotka parantavat asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta ja johtavat samalla useampiin myyntimahdollisuuksiin.

Hallitse helposti etätyöntekijöitä

Etätyö on nykyään uusi normaali käytäntö. Tarvitset yritystyökaluja, jotka soveltuvat näihin uusiin olosuhteisiin. LiveAgent tarjoaa pilvipuhelinkeskuksen parasta etätyöntekijöiden optimointia varten, jotta voit automatisoida prosesseja, tarkastella tietoja ja tehdä enemmän jokaiselle etäagentille.

go remote

Ensiluokkainen tietosuoja ja tietoturva

LiveAgent-puhelinkeskusohjelmisto on GDPR-yhteensopiva, HTTPS-salattu ja läpäissyt onnistuneesti Googlen OAuth API -todennuksen.

Union icon

Tuote
turvallisuus

Pilvipohjainen yhteyskeskusratkaisumme toimii suojatussa yhteydessä käyttäen HTTPS-protokollaa. Kaikki selaimesi ja pilvipohjaisen yhteyskeskuksen välinen viestintä on salattua, mukaan lukien live-chatit, puhelinkeskuksen puhelut ja sähköpostiviestintä.

Cloud icon

Datakeskus
turvallisuus

LiveAgent-palvelimia isännöidään Tier III+- tai IV- tai PCI DSS-, SSAE-16- tai ISO 27001 -standardin mukaisissa tiloissa. Datakeskustilamme sijaitsevat suojatulla alueella, jossa on monitasoiset turvavyöhykkeet, 24/7 miehitetty vartiointi, CCTV-videovalvonta, monivaiheinen tunnistautuminen ja paljon muuta.

Web icon

Verkko
turvallisuus

Verkkomme on suojattu päällekkäisillä palomuureilla, luokkansa parhaalla reititystekniikalla, turvallisella HTTPS-siirrolla julkisissa verkoissa ja verkon tunkeutumisen havaitsemis- ja/tai estotekniikoilla (IDS/IPS), jotka valvovat ja/tai estävät haitallista liikennettä ja verkkohyökkäyksiä.

Puhelinkeskusohjelmiston ominaisuudet

Sisäiset puhelut
LiveAgent-puhelinkeskusohjelmisto tukee rajoittamattomia ilmaisia puheluita kaikkien yhteyskeskusagenttien välillä. Anna puhelinkeskuksesi agenttien auttaa toisiaan ratkaisemaan asiakaskyselyitä reaaliaikaisesti.
Monikanavainen käyttötukiohjelmisto
Monikanavainen yhteyskeskusohjelmistomme kerää asiakkaiden viestejä useista viestintäkanavista, kuten puhelinkeskusohjelmistostamme, Facebookista, Instagramista, Viberistä, Twitteristä, live-chatista, asiakasportaalista ja sähköpostista.
Klikkaa puheluun ja sähköpostivalmiudet
Verkkopohjaisella puhelinkeskuksellamme on mahdollisuus soittaa mihin tahansa verkossa olevaan puhelinnumeroon. Klikkaa vain numeroa, johon haluat soittaa, ja LiveAgent hoitaa loput. LiveAgent voi käyttää myös sähköpostitse lähetettäviä protokollia.
Puhelujen siirrot
LiveAgent-puhelinkeskusohjelmisto tarjoaa läsnäolevia puhelunsiirtoja. Thedyt siirrot lisäävät asiakastyytyväisyyttä, sillä ne varmistavat, että soittaja yhdistetään toiseen puhelinpäivystäjään ennen puhelun lopettamista.
VoIP-puhelinkeskuksen puhelinjärjestelmä
LiveAgent-puhelinkeskusohjelmisto integroituu yli 99 prosenttiin VoIP-palveluntarjoajista. Etkö näe haluamaasi VoIP-kumppania luettelossa? Ota meihin yhteyttä, niin lisäämme sen mielellämme luetteloon.
Takaisinsoitto-ominaisuudet
Lisää asiakastyytyväisyyttä antamalla asiakkaille mahdollisuus pyytää takaisinsoittoa, kun yhteyskeskuksen työntekijät eivät pääse vastaamaan puheluihin.
Lähtevien puheluiden puhelinkeskusohjelmisto​
Tue asiakkaitasi ennakoivasti ottamalla heihin yhteyttä lähtevien puheluiden puhelinkeskusohjelmistomme avulla. Paranna asiakassuhteita, optimoi lähtevien puheluiden vuorovaikutusta ja luo lisää myyntimahdollisuuksia.
Puhelujen reititys henkilökohtaiseen laitteeseen
Agentit voivat ohjata saapuvat puhelut henkilökohtaiseen laitteeseen, kuten matkapuhelimeen. Näin agentit voivat jatkaa asiakastuen tarjoamista tien päällä tai haluamallaan laitteella.
Useita tuettuja soittolaitteita ja puhelinnumeroita
Yhdistä rajoittamaton määrä soittolaitteita ja puhelinnumeroita puhelinkeskusratkaisuusi. LiveAgent on yhteensopiva sekä laitteisto- että virtuaalisten soittolaitteiden, kuten ohjelmistopuhelimien, kanssa.
Monikanavainen agentin työpöytä
LiveAgent-yhteyskeskus tarjoaa kontekstirikkaan monikanavaisen agentin työpöydän. Anna yhteyskeskuksesi agenttien käyttöön mutkattomat siirtymät puheluihin vastaamisen ja tärkeiden asiakastietojen etsimisen välillä. LiveAgentin avulla on helppo löytää kaikki asiayhteyteen liittyvät tiedot asiakkaan ongelmanratkaisumatkasta alusta loppuun.
Natiivit ja kolmannen osapuolen CRM-integraatiot
Varmista, että agenttisi tarjoavat aina asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua integroimalla suosikki asiakkuudenhallintajärjestelmäsi verkkopohjaiseen puhelinkeskukseemme. Jos sinulla ei ole haluamaasi CRM-ohjelmistoa, voit käyttää meidän natiivia asiakassuhteiden hallintatyökalua, jota pääset käyttämään suoraan tikettien tiedot-paneelissa.
Tietokonepuhelinten integrointi (CTI)
Integroi pöytätietokoneet, kannettavat tietokoneet ja laitteistopuhelimet LiveAgent-puhelinkeskusohjelmistoon. Vastaa ja soita puheluihin helposti ja tarjoa samalla asiakkaillesi moitteetonta asiakastukea.
Sovelluksen sisäiset ilmoitukset
Ota työpöydän ilmoitukset käyttöön, ja yhteyskeskusohjelmistosi lähettää sinulle ilmoituksen aina, kun chat, puhelu tai tiketti saapuu.
Pukelulokit
Tarkastele puheluiden lokitietoja löytääksesi tietoja puheluista, jotka yhteyskeskuksesi agentit ovat soittaneet, vastaanottaneet, vastanneet tai jättäneet vastaamatta tietyn ajanjakson aikana. Puhelinkeskusohjelmiston lokien tutkiminen voi auttaa sinua parantamaan palvelun laatua, sillä se auttaa sinua tunnistamaan eri osastojen ja agenttiryhmien väliset suorituskyvyn puutteet.
Interaktiivinen puhevaste (IVR)
LiveAgent-puhelinkeskusohjelmistolla voit luoda monimutkaisia IVR-kaavioita. Nauhoita omia IVR-viestejäsi tai lataa valmiiksi nauhoitettuja tiedostoja ja sijoita ne LiveAgent-puhevastejärjestelmään soittajien ohjaamiseksi asianmukaisille osastoille tai agenteille.
Automaattinen puheluiden jakelu (ACD)
Puhelinkeskussovelluksemme reitittää ja jakaa puhelut automaattisesti agenttien prioriteettien tai satunnaisjakojen mukaan. Voit valita sinulle sopivimman asetuksen sekä muita mukautettuja asetuksia, kuten taukoaikoja puheluiden välillä.
Puheluiden nauhoitus
LiveAgent-yhteyskeskusohjelmistossa on rajattomat puheluiden tallennusominaisuudet. Jokainen LiveAgentilla soitettu, vastaanotettu tai vastattu puhelu nauhoitetaan ja tallennetaan automaattisesti. Se voidaan toistaa milloin tahansa. Käytä puhelutallennusta laadunvalvontaan, koulutukseen tai oikeudellisiin tarkoituksiin.
Ohjelmistopuhelimet
LiveAgent-puhelinkeskusohjelmisto on yhteensopiva kaikkien ohjelmistopuhelintarjoajien kanssa, mukaan lukien Bria, ZoiPer ja Linphone. Tee mistä tahansa pöytätietokoneesta, kannettavasta tietokoneesta, matkapuhelimesta tai tabletista etäpuhelinkeskusohjelmistolaite asiakastukea varten tien päällä.
Saapuvien puheluiden puhelinkeskusohjelmisto
Sinun ei tarvitse stressata tai valvoa jatkuvasti useita laitteita saapuvien puheluiden varalta. Saapuvien puheluiden puhelinkeskusohjelmistomme on luotettava työkalu, joka ilmoittaa sinulle sovelluksen sisällä aina, kun asiakas yrittää ottaa sinuun yhteyttä jollakin yhdistetyistä laitteista tai puhelinnumeroista.
Sisäänrakennettu tietopohja
Paranna asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta tarjoamalla asiakkaillesi 24/7-tukea myös silloin, kun yhteyskeskuksen työntekijät eivät ole tavoitettavissa. Itsepalveluratkaisun tarjoaminen, kuten tietopankki, joka on täynnä hyödyllisiä artikkeleita, usein kysyttyjä kysymyksiä ja yhteisöfoorumeja, on jokaisen nykyaikaisen yrityksen ehdoton edellytys.
Historialliset raportit
Käytä historiallisia raporttejamme asiakaspalvelun jatkuvaan parantamiseen. Luo pylväsdiagrammeja, viivakaavioita, piirakkadiagrammeja tai aluekaavioita ja jakaa tiedot viikon, kuukauden, vuoden tai mukautetun päivämäärän mukaan, jotta saat selville, miten kukin agentti, kanava, tiimi tai osasto suoriutuu. Näet, kuinka monta puhelua on soitettu, jäänyt soittamatta, vastattu ja kuinka kauan kukin puhelu kesti. LiveAgent tarjoaa loputtomasti raportointimahdollisuuksia.
Videopuhelu-ohjelmisto
Verkkopohjainen puhelinkeskusohjelmistomme mahdollistaa puhelinkeskuksen agenttien videokeskustelun asiakkaiden kanssa. Tarjoamalla henkilökohtaisempaa tukea voit vahvistaa asiakassuhteitasi ja parantaa asiakaskokemusta.

Iloiset asiakkaat ovat parhaita asiakkaita

Tarjoamme concierge-siirtymäpalveluja suosituimmista käyttötukiratkaisuista.

badges
what-is-ticketing-system-ticket-status-LiveAgent-example

Pysy järjestyksessä yhtenäisen agenttien työpöydän avulla

LiveAgent-puhelinkeskusohjelmisto on helppokäyttöinen, mutta tarpeeksi tehokas tehdäkseen vaikutuksen ammattilaisiin. Tarjoamme intuitiivisen käyttöliittymän, jossa on yhtenäinen agenttien työpöytä keskitetyn universaalin postilaatikon muodossa. Jokainen asiakasvuorovaikutus on siististi järjestetty monikanavaisessa järjestelmässä, ja se voidaan helposti löytää tunnisteiden, erityissuodattimien tai hakupalkin avulla.

Tarjoamalla yhteyskeskuksesi agenteille kokonaisvaltaisen yleiskuvan jokaisesta tiketistä ja jokaisen asiakkaan ongelmanratkaisupolusta, agentit voivat varmistaa, että asiakkaasi saavat mutkattoman, yksilöllisen asiakastukikokemuksen kaikissa palvelukanavissa.

Yhteyskeskus, jota on helppo hallinnoida

LiveAgent-puhelinkeskusohjelmisto on joustava, skaalautuva, täysin muokattavissa ja helppo hallita. Olipa yrityksesi sitten sähköisen kaupankäynnin, terveydenhuollon, koulutuksen, autoteollisuuden tai SaaS- teollisuuden alalla, yhteyskeskuksemme kehittynyt teknologia, kuten IVR ja ACD, voi virtaviivaistaa tukiprosessejasi ohjaamalla soittajat oikeille osastoille tai agenteille.

Real-time-chat

Keskitetty puhelinkeskusratkaisu pienille yrityksille ja suurille organisaatioille

Yhdistä kaikki sosiaalisen median tilisi yhteyskeskusohjelmistomme kanssa, jotta voit parantaa agenttiesi tuottavuutta ja pitää asiakastietosi turvassa. LiveAgentin käyttötukiohjelmisto integroituu Instagramiin, Twitteriin, Facebookiin, Facebook Messengeriin ja Viberiin.

LiveAgentin käyttötukiohjelmistossa on markkinoiden nopein live-chat-pienoisohjelma. Muuta verkkosivuston kävijät asiakkaiksi muutamassa sekunnissa. Tavoita ennakoivasti, tarjoa henkilökohtaista ja asiantuntevaa apua ja nauti parantuneesta asiakastyytyväisyydestä samalla kun lisäät myyntiä.

Virtaviivaista kaikki asiakaskyselyt keskitettyyn kaikkikanavaisen agentin työpöytään tiketöinti-ohjelmistomme avulla. Määritä tiketit eri osastoille ja agenteille sekä järjestä jokainen kysely tunnisteiden, prioriteetin tai saapumispäivän mukaan. Näytä kunkin asiakkaan ongelmanratkaisupolku alusta loppuun, eri tukikanavissa ja kontekstirikkaassa muodossa hybridi-tikettivirtamme avulla.

Luo ja tyylittele oma tietopohjasi käyttämällä WYSIWYG (What You See Is What You Get) -editoria. Paranna asiakastyytyväisyyttä tarjoamalla asiakkaillesi itseapuvälineitä, kuten miten-artikkeleita, usein kysyttyjä kysymyksiä tai yhteisön foorumeita.

Ultimate omni-channel help desk software experience

Lukemattomat räätälöintivaihtoehdot

LiveAgent-puhelinkeskusohjelmisto on rakennettu joustavuutta, skaalautuvuutta ja tiimien yhteistyötä ajatellen. Koska jokaisella yrityksellä (sen koosta tai toimialasta riippumatta) on erilaiset tarpeet, yhteyskeskuksemme on täysin muokattavissa.

Ohjelmistomme voidaan skaalata kaikenkokoisiin toimintoihin ja kaikkiin tarkoituksiin, olipa yhteyskeskuksesi erikoistunut saapuvaan asiakaspalveluun, lähtevään myyntiin tai molempiin. Ammattitaitoiset konsulttimme tai tekninen henkilökuntamme voivat auttaa sinua luomaan tehokkaimman ja toimivimman ohjelmistoratkaisun tarpeisiisi. 

Olitpa sitten terveydenhuoltoalalla, SaaS-alalla, autoteollisuudessa tai sinulla on sisäisiä tai etätiimejä, LiveAgent voidaan räätälöidä tarpeisiisi sopivaksi.

Peter Komornik

LiveAgent yhdistää erinomaisen live-chatin, tiketöinnin ja automaation, joiden avulla voimme tarjota asiakkaillemme poikkeuksellista tukea.

Peter Komornik, CEO
logo slido black

Kehittynyt, kohtuuhintainen, helppokäyttöinen, monikanavainen puhelinkeskusohjelmisto

Union icon

Huippuluokan turvallisuus

LiveAgent-yhteyskeskusohjelmisto on GDPR-yhteensopiva, Google OAuth -vahvistettu, HTTPS-salattu ja se tallentaa asiakastiedot Tier III+ tai IV tai PCI DSS, SSAE-16 tai ISO 27001 -standardin mukaisissa tiloissa.

Euro

Kohtuuhintainen ohjelmisto

LiveAgent-puhelinkeskusohjelmistoa tarjotaan freemium hinnoittelumallilla. Tarjoamme ilmaisen puhelinkeskusohjelmiston sekä edistyneen maksullisen version, jota tarjotaan kohtuulliseen hintaan.

Cloud icon

Pilvipohjainen SaaS

LiveAgent on pilvipohjainen puhelinkeskusratkaisu. Pääset käyttämään yhteyskeskuksesi tehokkaita ominaisuuksia helposti joka ikinen päivä.

Monikanavaiset, yksilölliset kokemukset

Anna asiakkaillesi mahdollisuus ottaa sinuun yhteyttä haluamansa tukikanavan kautta. Olipa kyse live-chatista, sähköpostista, puheluista, videosta, sosiaalisesta mediasta tai verkkokeskustelusta, LiveAgent on valmis tarjoamaan mutkattoman monikanavaisen asiakaskokemuksen, jota asiakkaasi odottavat.

Tarjoa erittäin henkilökohtaista, asiantuntevaa ja kontekstirikasta palvelua yhteyskeskus ratkaisumme avulla ja nauti paremmista pitkäaikaisista asiakassuhteista, paremmasta asiakastyytyväisyydestä ja -uskollisuudesta ja lisääntyneistä myyntimahdollisuuksista.

Mitä asiakkaamme ajattelevat?

 • Roman Bosch

  Roman Bosch

  Partly

  On nautinto käyttää loistavaa portaalia, mikä parantaa asiakaspalveluamme.

 • christine preusler

  Christine Preusler

  HostingAdvice

  LiveAgent antaa agenteille mahdollisuuden tarjota parempaa, nopeampaa ja tarkempaa tukea.

 • Karl Dieterich

  Karl Dieterich

  Covomo

  LiveAgent auttoi meitä saavuttamaan kaksi tärkeää tavoitetta: kasvattamaan asiakastyytyväisyyttä ja myyntiä.

 • Hendrik Henze

  Hendrik Henze

  HEWO Internetmarketing

  Olemme käyttäneet LiveAgent -palvelua elokuusta asti ja olemme siihen todella tyytyväisiä.

 • Razvan Sava

  Razvan Sava

  Webmaster Deals

  Alettuamme käyttää LiveAgentia vastausaikamme on parantunut 60%.

 • Taras Baca

  Taras Baca

  XperienceHR

  Maksavien asiakkaidemme konversio kasvoi 325% ensimmäisen kuukauden aikana, kun otimme LiveAgent palvelun aktiiviseen käyttöön.

 • user testimonials

  Andrej Ftomin

  TAZAR Group

  Minun täytyy sanoa, että en koskaan aiemmin ole kokenut yhtä ammattimaista lähestymistä asiakkaisiin.

 • Matt Janaway

  Matt Janaway

  The Workplace Depot

  Koemme, että LiveAgentin Live Chat -ratkaisu on selkeästi paras.

 • Viviane Carter

  Viviane Carter

  CSI Products

  Käytämme LiveAgent palvelua kaikilla verkkokauppasivustoillamme. Tämä työkalu on helppokäyttöinen ja parantaa tuottavuutta.

 • Christian Lange

  Christian Lange

  Lucky-Bike

  LiveAgentin avulla voimme tarjota tukea asiakkaillemme, riippumatta siitä missä he ovat.

 • Jens Malmqvist

  Jens Malmqvist

  Projure

  Voin suositella LiveAgent ratkaisua kaikille, joita kiinnostaa parempi ja tehokkaampi asiakaspalvelu.

 • user testimonials

  Catana Alexandru

  Websignal

  Olen varma että käyttäisimme 90% päivästä sähköpostin lajitteluun, jos emme käyttäisi LiveAgent palvelua.

 • JanWienk

  Jan Wienk

  All British Casino

  LiveAgentin avulla voimme pitää pelaajamme tyytyväisinä tarjoamalla tehokkaampaa tukea, mikä johtaa korkeampiin palautusprosentteihin.

 • Allan Bjerkan

  Allan Bjerkan

  Norske Automaten

  LiveAgent on luotettava, kohtuuhintainen ja yksinkertaisesti loistava valinta mille tahansa nopeatempoiselle verkkoyritykselle!

 • Sissy Böttcher

  Sissy Böttcher

  Study Portals

  Pidämme siitä, koska se on helppokäyttöinen ja tarjoaa erinomaisia toiminnallisuuksia, kuten hyödyllisiä raportointiominaisuuksia.

 • Peter Koning

  Peter Koning

  TypoAssassin

  Rakastamme LiveAgentia - se tekee asiakkaidemme auttamisesta helppoa.

 • user testimonials

  Aranzazu F

  Factorchic

  Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan asiakaspalvelukokemuksen. Siksi valitsimme LiveAgentin.

 • Rick Nuske

  Rick Nuske

  MyFutureBusiness

  LiveAgentin tiimi tekee jatkuvasti vaikutuksen aina asennuksesta jatkuvaan tukeen ja kaikkeen muuhun siltä väliltä.

 • Vojtech Kelecsenyi

  Vojtech Kelecsenyi

  123-Nakup

  LiveAgent säästää päivittäin satoja arvokkaita minuutteja tekemällä asiakaspalvelusta selkeää ja asianmukaista.

 • Rafael Kobalyan

  Rafael Kobalyan

  Betconstruct

  Rajaton määrä agentteja, sähköposti-, sosiaalinen media- ja puhelinintegraatiot. Kaikki tämä halvemmalla kuin mitä maksoimme edelliselle palveluntarjoajallemme.

 • Martin Drugaj

  Martin Drugaj

  Atomer

  Olemme käyttäneet LiveAgentia vuodesta 2013. Emme voi kuvitella työskentelevämme ilman sitä.

 • Ivan Golubović

  Ivan Golubović

  AVMarket

  Se on kustannustehokas ratkaisu, joka voi auttaa sinua käsittelemään suurta määrää eri kanavien kautta tulevia tukipyyntöjä.

 • user testimonials

  Rustem Gimaev

  Antalya Consulting Language Center

  Sähköposteihin vastaaminen Outlookista oli niin vaikeaa hallita. LiveAgentin avulla voimme olla varmoja että jokaiseen sähköpostiin vastataan ajoissa.

 • Randy Bryan

  Randy Bryan

  tekRESCUE

  LiveAgent on mahtava. Käyttöönotto oli erittäin helppoa ja kesti vain muutaman minuutin.

 • Timothy G. Keys

  Timothy G. Keys

  Marietta Corporation

  Suosittelen lämpimästi LiveAgent palvelua - ei vain Kayakon vaihtoehtona, mutta myös lisättynä arvona ja paljon parempana ratkaisuna.

 • user testimonials

  Mihaela Teodorescu

  eFortuna

  Tukitiimi vastaa aina viipymättä, toteuttaakseen ratkaisuja nopeasti.

 • Hilda Andrejkovičová

  Hilda Andrejkovičová

  TrustPay

  Tämä auttaa meitä lajittelemaan tiketit niiden tyypin mukaan ja seuraamaan mitä asiakkaamme tarvitsevat eniten.

 • user testimonials

  Alexandra Danišová

  Nay

  Näemme LiveAgentin erinomaisena työkaluna kommunikointiin asiakkaiden kanssa.

 • user testimonials

  Samuel Smahel

  m:zone

  LiveAgent nopeutti kommunikaatiota asiakkaidemme kanssa ja tarjosi myös mahdollisuuden käyttää chat -palvelua kommunikointiin.

 • David Chandler

  David Chandler

  Volterman

  Yksinkertaisesti sanottuna - LiveAgent peittoaa kaikki muut tarjolla olevat vaihtoehdot tässä, ja jopa korkeammassa hintaluokassa.

You Will Be in Good Hands!

Do you know what Huawei, BMW, Yamaha and O2 have in common? You guessed right… LiveAgent!

Try it now for free No Credit Card Required

Kaikki tukikanavat yhden katon alla

LiveAgentin puhelinkeskusohjelmisto integroituu useisiin viestintäkanaviin ja tarjoaa lähes 200 ominaisuutta.

LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software

Call center software FAQ

“Mikä

Puhelinkeskusohjelmisto on ratkaisu, joka auttaa yrityksiä hallitsemaan asiakkailta tulevia puheluita. Siinä voi olla lukuisia ominaisuuksia, kuten keskitetyt puhelut lankapuhelimista tai verkkosivustoilta, älykäs reititys, automaattinen soittopalvelu tai jopa puhelujen tallennus. Puhelinkeskusohjelmiston pitäisi myös auttaa puhelinkeskuksen työntekijöitä pääsemään käsiksi tärkeisiin asiakastietoihin, kuten tilaushistoriaan, yhteystietoihin ja aikaisempiin tiketteihin.

“Miten

Puhelinkeskusohjelmisto toimii keskittämällä ja reitittämällä puhelut lankapuhelimista tai verkkosivustoilta ohjelmistoosi. Jos asiakas soittaa, ohjelmisto tarkistaa asiakastietokantansa nähdäkseen, onko sillä aiempaa tietoa soittajasta. Tämän jälkeen agentti käyttää näitä tietoja ja tarkistaa ne ennen puheluun vastaamista. Sillä välin puhelu asetetaan jonoon. Kun puheluihin on vastattu, ne nauhoitetaan koulutus- ja laadunvalvontatarkoituksiin.

“Mikä

IIVR on vuorovaikutteinen äänivastaustekniikka. IVR:n avulla tietokoneet voivat olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa käyttämällä äänikomentoja tai ääniä näppäimistöltä. IVR:ää käytetään puhelinkeskuksissa puhelujen ohjaamiseen asianmukaisille agenteille tai osastoille. IVR:ää voidaan käyttää myös tilitietojen hakemiseen tai palautteen antamiseen. Siksi se on erinomainen ratkaisu yrityksille.

“Mikä

Puhelukeskuksen päätehtävänä on antaa asiakkaille mahdollisuus soittaa yrityksiin, kun heillä on kysyttävää tuotteista, käytännöistä, palautuksista, toiminnoista, vianmäärityksestä tai palautteesta.

“Kuinka

Hinta riippuu valitsemasi ohjelmiston laadusta. LiveAgent on keskitetty käyttötukiratkaisu, joka sisältää myös puhelinkeskuksen. Hinta määräytyy sen mukaan, kuinka monta agenttia yrityksesi tarvitsee kuukaudessa. All-inclusive-tilauksemme sisältää täysimittaisen puhelinpalvelukeskuksen, joka maksaa 39 dollaria kuukaudessa per agentti.

Mitkä ovat puhelinkeskusohjelmiston hyödyt?

Puhelinkeskusohjelmiston hyötyjä ovat muun muassa agenttien tehokkuuden parantaminen, asiakkaiden sitoutuminen, asiakaskokemus ja myynnin lisääminen.

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×

Schedule a one-on-one call and discover how LiveAgent can benefit your business.

We’re available on multiple dates

Schedule a demo