Free Trial

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Stressaako sosiaalinen media sinua?

Istu & rentoudu sillä aikaa kun LiveAgent muuntaa kaikki ilmoitukset tiketeiksi.

  • ✓ Ei aloitusmaksua    
  • ✓ Asiakaspalvelu 24/7    
  • ✓ Luottokorttia ei vaadita    
  • ✓ Peruuta koska tahansa
Käytössä
logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc
Social
Social media support software

Sosiaalisen media tuki käyttötukesi sisällä

LiveAgent on monikanavainen käyttötukiohjelmisto, joka kerää kaikki asiakkaiden vuorovaikutustiedot useista sosiaalisista verkostoista ja järjestää ne loogisesti yhteen paikkaan. Käyttämällä LiveAgentia asiakaspalveluun voit keskittyä tärkeimpiin liiketoiminnan tehtäviin ja pitää samalla asiakastyytyväisyytesi korkeana.

LiveAgentin tarjoama sosiaalisen median tuki on nopeaa, tehokasta ja kustannustehokasta. Kokeile sitä jo tänään.

Anna LiveAgentin hoitaa sosiaalisen median viestisi

Häiritsevätkö sinua sosiaalisessa mediassa usein julkaistavat viestit mahdollisuuksistasi ja asiakkaistasi? Se on ohi. Yhdistä kaikki sosiaalisen median kanavasi LiveAgentiin ja hyödynnä edistynyttä automaatiota. Rajoittamattoman historian ja yhtenäistettyjen viestien avulla saat täyden kuvan jokaisesta henkilöstä, jonka kanssa puhut.

Mitä siihen sisältyy?

Facebook

Meidän Facebook-integraatiomme poistaa tarpeen valvoa useita laitteita, sosiaalisen median tilejä ja jakaa kirjautumistietoja. Kaikki agentit voivat vastata tiketteihin yleisestä postilaatikostasi, joten sinun ei tarvitse olla riippuvainen Facebook-sivun ylläpitäjästä.

Facebook-integraation hyödyntäminen on helppoa. Yhdistä vain Facebook-yrityssivusi (tai -sivusi!) LiveAgent-hallintatyökaluun ja aloita. Kaikki sosiaalisiin viesteihisi liittyvät kommentit tai sivusi maininnat muutetaan automaattisesti tiketeiksi, joihin voit vastata ja sitten arkistoida. Tuloksena se voi auttaa sinua rakentamaan uskollisen verkkoyhteisön tehostamalla asiakkaiden sitoutumista.  

Facebook messenger chat app

Facebook Messenger

LiveAgentin Facebook Messenger -integraatio mahdollistaa reaaliaikaisen keskustelun asiakkaidesi kanssa. Kun Facebook-sivusi vastaanottaa suoran viestin, se muunnetaan välittömästi tiketiksi ja tuodaan LiveAgent-hallintatyökaluun. Voit helposti vastata, lähettää liitetiedostoja tai jopa painaa “Tykkää”-painiketta.

Twitter

LiveAgentin Twitter-integraation avulla voit seurata kaikkia sivusi @-mainintoja tai haluamiasi #hashtageja.

Yhdistä vain Twitter-tilisi LiveAgent-hallintatyökaluun ja valitse, mitä hashtageja ja mainintoja haluat seurata. Kaikki seuratut hashtagit ja maininnat muunnetaan automaattisesti tiketeiksi, ja ne voidaan automaattisesti määrittää valitsemallesi osastolle. LiveAgent hakee automaattisesti kaikki twiitit, joissa on valvomasi avainsanat, ja voit alkaa vastata niihin hallintatyökalustasi.

Instagram

LiveAgentin Instagram-integraatio mahdollistaa sen, että voit tarkastella ja vastata viesteihin, joihin sinut on merkitty tai joissa sinut on mainittu, sekä sosiaalisessa mediassa julkaisemiisi postauksiin liittyviin kommentteihin. Lisäksi LiveAgentin universaalin postilaatikon avulla kaikki tikettisi ovat saman katon alla, joten sinun ei tarvitse valvoa useita laitteita tai tilejä. Näin ollen LiveAgent säästää agenttiesi aikaa, parantaa heidän vastausaikojaan kyselyihin ja lisää tuottavuutta samanaikaisesti. Kokeile sitä jo tänään ja luo heti vahva sosiaalisen median läsnäolo.

Viber

LiveAgentin Viber-integraatio mahdollistaa Viber-viestien vastaanottamisen ja niihin vastaamisen yleisestä postilaatikostasi. Katso esittelyvideomme nähdäksesi miten se toimii!

Hyödyllisiä toimintoja, jotka nopeuttavat sosiaalisen median tukeasi

Sinun ei tarvitse viettää tuntikausia sosiaalisessa mediassa vastataksesi asiakkaillesi ajoissa.

Kaikki sosiaalisen median kanavien yksityisviestit päätyvät samaan paikkaan kuin sähköpostit, keskustelut ja puhelut.

Valitse satojen laukaisimien ja ehtojen joukosta työnkulun ja prosessien automatisoimiseksi.

Käytä erityisiä tunnisteita tai erillisiä osastoja sosiaalisen median tukikanavien hallinnointiin.

Lisää tuottavuuttasi käyttämällä valmiita viestejä sekä lisäämällä liitetiedostoja ja muistiinpanoja.

Peter Komornik

LiveAgent yhdistää erinomaisen live-chatin, tiketöinnin ja automaation, joiden avulla voimme tarjota asiakkaillemme poikkeuksellista tukea.

Peter Komornik, CEO
logo slido black

Kohtuuhintainen ohjelmisto

Otimme erilaisen lähestymistavan kuin muut markkinoilla olevat ohjelmistot. Tarjoamme tiettyjä kanavia lisäosina, mikä säästää rahaa, varsinkin jos sinulla on paljon agentteja. Maksat vain siitä, mitä käytät läpinäkyvän hinnoittelumme ansiosta.

Lisäosa

Lisäosa

Maksa sosiaalisen median kanavista vain silloin, kun tarvitset niitä.

Lisäosa

All-Inclusive

Kaikki LiveAgent-ominaisuudet, mukaan lukien sosiaalisen median tuki.

Pidä kilpailuetu

Kun tehostat sosiaalista asiakaspalvelua käyttötukiohjelmiston avulla, saat etulyöntiaseman kilpailijoihin nähden. Asiakkaat haluavat ottaa sinuun yhteyttä helposti ilman, että heidän tarvitse miettiä, mikä sosiaalisen median kanava on nopein ja todennäköisin vastauksen saamiseen.

Muista, että vanhat kunnon tavalliset sähköpostiviestit korvautuvat vähitellen reaaliaikaisilla live-chateilla, puhelinpalveluohjelmistoilla ja sosiaalisen median viesteillä. LiveAgentilla voit tarjota välittömiä vastauksia. Investoimalla asiakaspalveluohjelmistoon voit tarjota nopeaa, kätevää ja saumatonta asiakastukea.

Have a competitive advantage
How to choose the right help desk software

Paranna asiakaspysyvyyttä

Yritykset voivat parantaa asiakaspysyvyyttä erilaisilla markkinointistrategioilla, kuten lahjojen antamisella, kyselyillä ja alennuksilla.

Yleisimmin unohdettu sosiaalisen median strategia on kuitenkin poikkeuksellisen asiakaspalvelun tarjoaminen. Siinä ei ole mitään salaisuutta. Tyytyväisillä asiakkailla on taipumus palata.

Tähtitason asiakaspalvelun saavuttamiseksi sinun on ensin varustettava asiakaspalvelutiimisi asianmukaisella sosiaalisen median hallintatyökalulla.

LiveAgent kokoaa kaikki maininnat ja viestit yhteen alustaan, minkä ansiosta asiakaspalvelijasi voivat toimia tehokkaammin ja vaikuttavammin. Tämän seurauksena parannat asiakkaiden sitoutumista ja näin ollen myös asiakaspalvelun pysyvyyttä.

Yli 30 000 yritystä ei voi olla väärässä

Katso menestystarinat ja suosittelut saadaksesi selville, miten LiveAgent voi tehostaa asiakastukeasi ja lisätä liikekumppaneidesi tyytyväisyyttä.

Käytä meitä haluamallasi tavalla

LiveAgent mukautuu yrityksesi kokoon ja toimialaan. Olemme auttaneet kaikentyyppisiä ja -kokoisia organisaatioita. Katso, mitä heillä on sanottavaa ohjelmistomme käytöstä.

Business pages

Yritysratkaisut

Start-ups & Yhtiöt

Yritykset

Hallitus

Oppilaitokset & Kansalaisjärjestöt

Industry Solutions

Toimialaratkaisut

Verkkokauppa & Palvelut

Matkailu & Majoitus

Markkinointi & Telco

Viihde

Syyt miksi sinun tulisi käyttää
sosiaalisen median tukiohjelmistoa

Oletko koskaan miettinyt, miksi yritykset ovat alkaneet kommunikoida asiakkaidensa kanssa sosiaalisen asiakaspalveluohjelmiston kautta sen sijaan, että käyttäisivät suoraan sosiaalista mediaa? Tämä johtuu siitä, että he kyllästyivät sosiaalisen median eri laitteiden seurantaan, kirjautumistietojen jakamiseen ja välilehtien vaihtamiseen! Samaistutko sinä seuraavaan?

Smiley face icon

Kokonaiskuvan menettäminen

Etkö tiedä, mistä edellisessä asiakkaan kanssa käydyssä keskustelussa oli kyse, koska se käytiin eri kanavassa? LiveAgent pitää siitä kirjaa.

Clock icon

Arvokkaan ajan menettäminen

Vaihdatko liian usein eri ohjelmistotyyppien välillä? Anna LiveAgentin tehdä työ puolestasi.

Web icon

Vaikeasti hallittavissa

Hallitsetko useita profiileja eri sosiaalisissa verkostoissa? LiveAgentilla voit hallita niitä kaikkia yhdeltä kojelaudalta.

Mitä on sosiaalisen median asiakaspalvelu?

Sosiaalisen median asiakaspalvelu on suhteellisen uusi ohjelmistorako. Sen päätavoitteena on kerätä kaikki brändiäsi koskevat viestit ja maininnat eri sosiaalisissa verkostoissa yhteen järjestelmään, josta voit viestiä yleisösi kanssa.

Tärkein hyöty on, että olemalla osa monikanavaista käyttötukijärjestelmää voit nähdä asiakkaiden vuorovaikutukset muista asiakastukikanavista samassa paikassa. Lisäksi jokainen viesti kerätään universaaliin postilaatikkoon ja muutetaan sitten yhtenäisiksi tiketeiksi hybridi-tikettivirran avulla.

What is social media customer service   kópia
How to choose social support system

Miten valita sosiaalinen tukijärjestelmä?

Jos olet päättänyt alkaa tukea sosiaalisen median yleisöäsi tiettyjen verkostojen ulkopuolella, kannattaa ehkä kirjata ylös kaikki järjestelmää koskevat vaatimukset. Ensimmäisellä kierroksella kannattaa tarkistaa, aiotko siirtää sähköpostiviestinnän samaan paikkaan, jossa vastaanotat sosiaalisen median viestejä.

Sen jälkeen voit harkita live-chat-tuen tarjoamista, saapuvien puheluiden puhelinpalvelun lisäämistä tai itsepalvelutuen tarjoamista tietopphjan kautta. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, saatat haluta asiakasportaalin kaltaisen alustan, josta käyttäjät voivat löytää kaikki pyyntönsä, lähettää kysymyksiä foorumiin, ehdottaa parannuksia ja antaa palautetta.

Älä epäröi, kokeile LiveAgentia tänään

LiveAgent on arvioiduin ja #1-luokiteltu käyttötukiohjelmisto PK-yrityksille vuonna 2020. Siihen on syynsä. Tarjoamme maailmanluokan käyttötukiohjelmiston, joka luo mutkattoman kokemuksen sekä asiakaspalvelutiimillesi että asiakkaillesi. Kokeile LiveAgentia jo tänään ilmaisella 14 päivän kokeilujaksollamme tai kokeile ilmaista LiveAgent-versiota. Otamme sinut vastaan mielellämme.

Don t hesitate, try LiveAgent today
Social media support comparison

Sosiaalisen median tuen vertailu

Jos etsit parasta käyttötukijärjestelmää, jossa on sosiaalisen median tuki, eri vaihtoehtojen vertailu on välttämätöntä. Monikanavainen käyttötuki sisältää paljon muutakin kuin sosiaalisen median liittimet. Vaikka et ehkä tarvitsekaan kaikkia ominaisuuksia, on tärkeää, että sinulla on mahdollisuus lisätä tiettyjä kanavia yrityksesi kasvaessa.

Mitä luvut kertovat sosiaalisen median tuesta?

ticketing email ticketing

Sosiaalisen median tuki

65 % 18-34-vuotiaista uskoo, että sosiaalinen media on tehokas asiakaspalvelukanava. Microsoft

 

Speed o meter

Vastausaika

48% kuluttajista odottaa vastausta sosiaalisen median kysymyksiin ja valituksiin 24 tunnin kuluessa. Statista.

 

Connect favourite VoIP provider and contacts

Mutkaton kokemus

Yli 50 % yrityksistä ilmoittaa, että yksi kriittisimmistä asiakaskysymyksistä on “mutkattoman asiakaskokemuksen tarjoaminen useissa kanavissa”. Incite Group

call center cloud based call center software

Digitaalinen vs Puhe

57 % asiakkaista ottaa mieluummin yhteyttä yrityksiin digitaalisen median, kuten sähköpostin tai sosiaalisen median, kautta kuin käyttää äänipohjaista asiakastukea. Ameyo

Brand loyalty stems from good service

Brändiuskollisuus perustuu hyvään palveluun

Ystävälliset työntekijät tai asiakaspalvelijat ovat 73 %:lle asiakkaista se, mikä tekee kokemuksesta ikimuistoisen ja saa kuluttajat pysymään brändin palveluksessa.

Tällaisen kokemuksen tarjoaminen voi olla helppoa, jos tiedät, mitä se edellyttää. Asiakaspalvelun asiantuntijan Shep Hyken mukaan asiakaspalvelun edustajien tulisi vastata ajoissa, henkilökohtaisella tavalla eikä koskaan unohtaa esittää lisäkysymyksiä. Jos asiakas esimerkiksi pyytää sinua ratkaisemaan hänen ongelmansa nopeasti, kysy, kuinka nopeasti, jotta voit vastata hänen odotuksiinsa.

Muista, että uskolliset asiakkaat lisäävät ROI:ta, koska heillä on taipumus ostaa enemmän.

Kaikki tukikanavat yhden katon alla

LiveAgentin sosiaalisen median asiakaspalveluohjelmisto integroituu useisiin viestintäkanaviin ja tarjoaa lähes 200 ominaisuutta.

LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software

FAQ

Mitä on sosiaalisen median asiakaspalvelu?

Sosiaalisen median asiakaspalvelu on asiakaspalvelua asiakkaille tai potentiaalisille asiakkaille sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä. Sosiaalisen median asiakaspalveluun kuuluu yksityisiin viesteihin, kommentteihin ja mainintoihin vastaaminen 24 tunnin kuluessa.

Miten käyttää sosiaalista mediaa asiakaspalvelun välineenä?

Paras tapa käyttää sosiaalista mediaa asiakaspalvelun välineenä on kohdella sosiaalisen median kanavista saatavia viestejä kuin virallisia asiakaspalvelutikettejä. Anna nopeita, rehellisiä, suloisia ja asiantuntevia vastauksia kaikkiin viesteihin, kommentteihin tai mainintoihin.

Mikä on sosiaalisen median asiakaspalveluohjelmisto?

Sosiaalisen median asiakaspalveluohjelmisto on osa käyttötukiratkaisua. Sen avulla asiakaspalvelujasi voivat vastata asiakkaiden tiedusteluihin nopeasti yhdestä käyttöliittymästä. Näin ollen heidän ei tarvitse vaihtaa alustojen välillä antaakseen vastauksen. Ohjelmisto voi ehkäistä asiakkaiden turhautumista ja tyytymättömyyttä, koska et koskaan menetä jäljitystä asiakaskyselyistä. Läsnäolo ja nopea vastaaminen on tärkeää asiakassuhteiden rakentamiseksi SoMe-alustoilla. Tämän sosiaalisen median asiakaspalveluratkaisun avulla voit heti rakentaa asiakasuskollisuutta tehokkaasti ja vaikuttavasti.

Miksi LiveAgent on ihanteellinen sosiaalisen median asiakaspalveluun?

LiveAgent on yhteydessä useisiin sosiaalisen median alustoihin. Esimerkiksi aina kun saat kommentin tai maininnan Instagram-postaukseen, saat tiketin LiveAgentissa. Sama pätee myös Twitteriin. Lisäksi voit yhdistää Viberin ja Facebookin.

Miksi sosiaalinen media on tärkeää asiakaspalvelulle?

Sosiaalinen media on tärkeää asiakaspalvelun kannalta, koska sen avulla yritykset voivat olla vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa. Yritykset voivat helposti tiedottaa asiakkailleen tulevista tapahtumista, myynnistä tai muutoksista. Samalla tavalla asiakkaat voivat ottaa yhteyttä yrityksiin kysymyksillä, kommenteilla tai huolenaiheilla. Jos asiakkaiden kysymyksiin ei vastata, he eivät epäröi viedä asioitaan muualle.

You Will Be in Good Hands!

Do you know what Huawei, BMW, Yamaha and O2 have in common? You guessed right… LiveAgent!

Try it now for free No Credit Card Required

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×

Schedule a one-on-one call and discover how LiveAgent can benefit your business.

We’re available on multiple dates

Schedule a demo