Free Trial

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Pysy edellä tiketöintiohjelmiston avulla

Tarjoa mutkatonta asiakastukea jokaisessa kanavassa.

  • ✓ Ei aloitusmaksua    
  • ✓ Asiakaspalvelu 24/7    
  • ✓ Luottokorttia ei vaadita    
  • ✓ Peruuta koska tahansa
Käytössä
logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc
ticketing software animation
Ticketing software

LiveAgentin käyttötukiohjelmisto

Oletko kyllästynyt tylsään tiketöintiohjelmistoon? Niin olemme mekin. LiveAgentilla sähköpostisi, chatit, puhelut, sosiaalisen median maininnat ja muut kanavat päätyvät yhteen universaaliin postilaatikkoon, ja kehittyneiden automaatiosääntöjen ja integraatioiden avulla asiakaspalvelun painajaisesi loppuu pelkällä “Rekisteröidy”-painikkeen klikkauksella.

Mikä on tiketöintiohjelmisto?

Tiketöintijärjestelmä on osa monimutkaisempaa käyttötukiohjelmistoa. Tikettien hallintajärjestelmä kokoaa kaiken asiakasviestinnän yhteen käyttöliittymään. Se kerää esimerkiksi asiakaskeskustelut useista eri kanavista, kuten sähköpostista, sosiaalisesta mediasta, puheluista ja foorumeista, ja muuttaa viestinnän tiketeiksi.

Kun asiakas ottaa sinuun yhteyttä haluamansa kanavan kautta, saat automaattisesti saapuvan tukipyynnön LiveAgent-sovellukseen. Käyttötuen työntekijät voivat sitten vastata kaikkiin asiakaspalvelupyyntöihin palvelutasosopimuksissa asettamiesi asiakkaiden prioriteettien perusteella. Tämän seurauksena parannat sekä tehtävienhallintaa että asiakasvuorovaikutusta.

Kaikki tukikanavat yhden katon alla

LiveAgentin käyttötuen tiketöintijärjestelmä integroituu useiden viestintäkanavien kanssa ja tarjoaa lähes 200 ominaisuutta.

Everything under one roof   mobile
Peter Komornik

LiveAgent yhdistää erinomaisen live-chatin, tiketöinnin ja automaation, joiden avulla voimme tarjota asiakkaillemme poikkeuksellista tukea.

Peter Komornik, CEO
logo slido black

LiveAgent on enemmän kuin pelkkä IT-tiketöintijärjestelmä

LiveAgent on IT-tiketöintijärjestelmäohjelmisto, joka yhdistää useita kanavia, kuten sähköpostit, chatit, puhelut ja sosiaalisen median, tarjotakseen kokonaisvaltaista asiakaspalvelua asiakkaillesi. Mutta se ei lopu tähän. LiveAgent tarjoaa asiakasportaalin, jossa on monitietopohjainen tuki, foorumit ja palaute & ehdotukset. Tutustu siihen, mitä edistyksellisimmällä tiketöintijärjestelmällä on tarjota organisaatiollesi.

Miten online-tiketöintiohjelmisto voi auttaa yritystäsi?

Tutustu IT-tiketöintijärjestelmän etuihin, jotka auttavat sinua tarjoamaan parempia ratkaisuja asiakkaillesi.

Chat distribution feature in Live chat software - LiveAgent

Agenttien tuottavuus kasvaa

Älykäs automaatio helpottaa ja nopeuttaa agenttiesi työnkulkua. Asettamalla automaatiosäännöt voit määrittää agenttien työnjaon ja parantaa samalla agenttien vastausaikaa.

Parempi asiakaskokemus (CX)

LiveAgent tarjoaa raportointianalytiikkaa, jonka avulla voit määrittää tiimin tuottavuuden nopeasti muutamassa sekunnissa. Lisäksi analytiikkakatsauksessa näkyvät esimerkiksi työaika, agentit, osastot, kanavat ja tunnisteet. Reaaliaikaisten tietojen ansiosta esimies voi vastata asiakasongelmiin tehokkaasti ja tuloksellisesti.

Audit log filter in Help desk ticketing software - LiveAgent
Customer portal software settings in LiveAgent

24/7 asiakastuki

Yleinen ongelma, jonka monet yritykset kohtaavat, on kustannustehokkaan 24/7-tuen tarjoaminen asiakkailleen. Tietopohjaohjelmiston tai itsepalveluportaalin avulla yrityksesi voi tarjota tukea myös työajan ulkopuolella. Yksinkertaisesti luo miten-oppaita tai vaiheittaisia artikkeleita asiakkaillesi ja hanki kilpailuetua LiveAgentin kokonaisratkaisun avulla. 

Ammattimainen asiakaspalvelu/-tuki

Sisäinen tietopohja, joka on myös osa tikettijärjestelmää, varmistaa, että käyttötuen työntekijäsi tarjoavat aina yhtenäistä ja ammattimaista apua. Sisäinen itsepalveluvaihtoehto voi tarjota monenlaista tietoa, esimerkiksi uutisia, tuotetietoja, päivityksiä ja käytäntöjä.

Tiedonhallinta voi muuttaa palvelusi välittömästi. Asiakaspalvelijasi tekevät vähemmän virheitä ja ratkaisevat onnistuneesti lähes jokaisen asiakkaan pyynnön.

Agent ranking feature in Help desk software - LiveAgent

Tutustu LiveAgentin tiketöintiohjelmiston tärkeimpiin ominaisuuksiin

Tukipyyntöjärjestelmä on vain yksi osa monipuolista käyttötukiratkaisua.

Yhdistä kaikki viestintäkanavasi universaaliin postilaatikkoon, joka on älykkäämpi versio tavallisesta sähköpostista. Sähköpostit, keskustelut, puhelut, sosiaalisen median viestit ja muiden kanavien viestit ovat kaikki saatavilla yhdestä paikasta.

Riippumatta siitä, missä viestintä alkaa tai päättyy, se tapahtuu aina samassa hybridi-tiketissä. Aloita keskustelu asiakkaan kanssa live-chatissa, seuraa sitä sähköpostitse ja päätä asiakastukitiketti puhelinsoitolla. Kaikki vuorovaikutus on samassa tikettiketjussa.

Nopeuta asiakkaille vastaamista valmistelemalla vastaukset yleisimpiin vaatimuksiin ja kysymyksiin. Tallenna lyhyt vastaus ja tee asiakkaasi tyytyväisiksi nopeilla vastausajoilla.

Luo tikettejä, jotka näkyvät vain kollegoillesi, ja määritä ne tietylle henkilölle. Käytä niitä muistutuksina, tehtävien luomiseen tai muistiinpanojen tekemiseen sinulle ja työtovereillesi.

Tiketöintiohjelmisto, jossa on intuitiivinen käyttöliittymä

LiveAgentin tiketöintiohjelmisto seuraa ja muuttaa kaikki asiakkaiden ongelmat automaattisesti tiketeiksi. Jokainen saapuva viestintämuoto muutetaan tiketeiksi, mikä helpottaa asiointia ja hallintaa. Käyttöliittymä on mukautuva ja intuitiivinen.

Tietopohja osana tiketöintiä

70 prosenttia asiakkaista etsii mieluummin vastauksia ennen kuin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. LiveAgent tarjoaa samassa paketissa tiketöintiohjelmiston toimintojen lisäksi täysin mukautuvan Asiakasportaalin, jossa on Tietopohja, usein kysytyt kysymykset ja Foorumi. Anna asiakkaiden auttaa itseään antamalla vastauksia silloinkin, kun agenttisi ovat offline-tilassa.

CRM-tiketöintijärjestelmä

LiveAgentissa voit tehokkaasti järjestää ja tallentaa kaikki asiakasdatat ja -tiedot. Voit helposti seurata yhteystietoja, tilauksia ja muita tarvittavia tietoja. Se on lähinnä yhteystietokanta, jossa on lisätietoja. Kun kaikki tiedot ovat yhdessä järjestelmässä, tukipalvelusi pystyy tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua.

Kunnollinen CRM tukee myyntitoimintoja, markkinointia ja asiakaspalveluosastoja. Asiakassuhteiden hallinta on tärkeä osa jokaista tiketöintijärjestelmää. Asiakastietojen keräämisellä ja tallentamisella voidaan vaikuttaa positiivisesti asiakasuskollisuuteen, asiakastyytyväisyyteen ja asikaskokemukseen.

Avoin ja oikeudenmukainen hinnoittelu

Ei sopimuksia, ei piilotettuja maksuja – vain kuukausilaskutus. Täysin läpinäkyvä hinnoittelu, laskutus vain todellisesta käytöstä joka kuukausi. Valitse oikea paketti ja aloita parhaan asiakastuen tarjoaminen.

Tiketöinti

Tiketöinti

Pienille yrityksille ja yrittäjille

$15/kk
Tiketöinti

Tiketöinti+Chat

Keskisuurille yrityksille ja ammattitoimistoille

$29/kk

Mutkaton tikettienjakelu

Varmista, että asiakaspalvelusi agentit ovat aina optimaalisesti kuormitettu. Määrittele, kuinka monta tikettiä, keskustelua ja puhelua he voivat käsitellä. Kierrä puhelinvuoroja automaattisesti, aseta taukoaikoja ja anna heidän levätä, kun he tarvitsevat sitä. Jaa tiketit missä tahansa tilassa yksittäisille agenteille tai kokonaisille osastoille. Määritä omat säännöt ja kriteerit saapuvien tikettien jakamiselle tikettiparametrien, tapahtumien tai aikapohjaisten ehtojen perusteella.

Seamless ticketing distribution

Yli 30,000 yritystä ei voi olla väärässä

Tutustu menestystarinoihimme ja suositteluihimme ja selvitä, miten LiveAgent voi tehostaa asiakastukeasi ja lisätä liikekumppaniesi tyytyväisyyttä.

Miksi tiketöintiohjelmisto?

Älykkään tiketöintiijärjestelmän avulla on helppo kattaa kaikki asiakaspalvelutarpeet. Vastaanota, käsittele ja vastaa pyyntöihin helposti ja paranna suhteita asiakkaisiisi.

007 briefcase

Yritysedut

Yksinkertaista kanavasi

Automatisoi yleiset tehtävät

Selkeät vastuualueet

Pidä asiat järjestyksessä

051 checked

Positiivinen vaikutus

Ammattimainen lähestymistapa

18 %:n lisäys konversiokursseissa

Yksityiskohtaiset tiedot ja raportit

Pienemmät kustannukset

Keskitetty tiketöintiohjelmisto

Email icon

Sähköpostitiketöinti

Älykäs sähköpostien tiketöinti ja jakelu varmistaa, ettei mikään sähköposti huku tai ettei siihen vastata kahdesti.

Customers icon

Tehokas yhteistyö

Anna agenttiesi auttaa toisiaan ja vastata tiketteihin nopeammin yhteistyöominaisuuksilla.

Cart icon

Parempi tyytyväisyys

Markkinatutkimusten mukaan tyytyväiset asiakkaat käyttävät yleensä enemmän rahaa. Tee heistä tyytyväisiä LiveAgentilla!

it-team-responsibility-management-software-LiveAgent

Vantuunhallinta

LiveAgentilla voit helposti hallita tikettien vastuualueita ja luoda IT-tiimillesi tai asiakaspalvelullesi tikettien organisointimenetelmän. Vaihda tiketin omistajuus eri osastolle tai jopa yksittäiselle agentille. Tiedät aina, kuka on vastuussa kunkin tiketin ratkaisemisesta. Älä enää koskaan kuule sitä klassista tekosyytä “en tiennyt, että se on minun vastuullani”.

FAQ

Mitä hyötyä tiketöintijärjestelmästä on?

Asiakastukitiimit voivat hallita asiakaskyselyitä tikettijärjestelmän avulla. Ohjelmisto luo tiketin jokaisesta asiakasvuorovaikutuksesta ja kerää asiaankuuluvat tiedot, jotka auttavat ratkaisemaan asiakaskyselyn.

Mikä on paras tiketöintijärjestelmä?

Jos etsit parasta tiketöintijärjestelmää, ota huomioon käyttäjien arviot, toiminnot ja hinta. Parhaassa tiketöintijärjestelmässä pitäisi olla ominaisuuksia, kuten monikanavainen viestintä, tikettien jakaminen, työnkulun automatisointi, raportointi ja analysointi, sosiaalisen median integrointi, tietopohjat ja pelillistämisen ominaisuudet.

Millaisia tiketöintityökaluja on olemassa?

Kun mietit, mitä tiketöintitityökalua haluat käyttää, tutki sen hintaa, toiminnallisuutta ja käyttäjien arvosteluja. Jotkin tiketöintityökalut tarjoavat enemmän käyttötukitoimintoja kuin toiset. Esimerkiksi LiveAgent on 10 parhaan käyttötukiohjelmiston listalla, ja tarjoaa virtuaalisen puhelinpalvelukeskuksen monikanavaisen viestinnän, tikettien jakamisen, työnkulun automatisoinnin, raportoinnin ja analysoinnin, tietoppohjien ja pelillistämisominaisuuksien lisäksi.

Mikä on tiketöintiohjelmisto?

Tiketöintijärjestelmä on osa käyttötukiohjelmistoa, jonka avulla yrityksesi saa kaikki asiakkaiden vuorovaikutustapahtumat yhteen paikkaan. Näin ollen kaikki eri kanavista tuleva viestintä kerätään yhteen paikkaan, mikä helpottaa ja tehostaa yhteydenpitoa verkkosivuston kävijöiden/asiakkaiden kanssa.

Miten tiketöintijärjestelmä perustetaan LiveAgentissa?

LiveAgentissa tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen esittelyn ja 24/7-tuen, joten ohjelmiston käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Ensimmäinen vaihe on kuitenkin tilin luominen ja haluamasi tilauksen valitseminen. Tämän jälkeen järjestelmä opastaa sinua perustamisprosessin läpi, joten lopulta kaikki on asetettu mieltymystesi mukaan.

You Will Be in Good Hands!

Do you know what Huawei, BMW, Yamaha and O2 have in common? You guessed right… LiveAgent!

Try it now for free No Credit Card Required

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×

Schedule a one-on-one call and discover how LiveAgent can benefit your business.

We’re available on multiple dates

Schedule a demo